ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΡΑΓΑΔΕΣ…

Posted by:

αρχείο λήψης

Για να βελτιωθεί η εικόνα των ραγάδων δίνονται από τους δερματολόγους φτιαχτές κρέμες οι οποίες περιέχουν συστατικά για να διορθώσουν τη λειτουργία των ινοβλαστών, συστατικά που έχουν αναπλαστική δράση και χρησιμοποιούνται και στην επούλωση των εγκαυμάτων και συστατικά που έχουν καταπραυντική και ενυδατική δράση. Η αγωγή διαρκεί τέσσερις μήνες και μπορεί να βελτιώσει την εικόνα των κόκκινων ραγάδων κατά 30%. Αν, όμως, οι ραγάδες είναι «παλιές» και έχουν πια ασπρίσει, ...

Continue Reading →
0

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Posted by:

gnvdrizon

Για την απομάκρυνση των ευρυαγγειών του προσώπου εφαρμόζεται  θεραπεία με λέιζερ στο ιατρείο. Είναι αρκετές συνήθως 3-6 επισκέψεις για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά από την κάθε εφαρμογή λέιζερ είναι απαραίτητο ο ασθενής να μην έρθει σε επαφή με οποιαδήποτε θερμή πηγή (π.χ., ζεστό νερό).

σε περίοδο έντονης ηλιοφάνειας,οποτε τη μεθοδο την προτείνουμε μεχρι και τον Μαιο εκτος αν δεν υπαρχει εκθεση στον ηλιο οποτε και τον Ιουνιο γινεται η αγωγη ...

Continue Reading →
0

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ – ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ.

Posted by:

Simple-Ways-to-Get-Glowing-Skin3

Το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή του fractional είναι άμεσο και προοδευτικό,  κάνοντας το πιο λευκό, πιο λείο και πιο λαμπερό.
Τα fractional laser ενεργοποιoύν τις διεργασίες επούλωσης του δέρματος με την διέγερση των ινοβλαστών, των κυττάρων εκείνων του χορίου που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και τα οποία με την πάροδο της ηλικίας παράγουν λιγότερη ποσότητα αλλά και όχι σωστής δομής κολλαγόνο και ελαστίνη. Το πρώτο γεμίζει τις ...

Continue Reading →
0

ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ

Posted by:

shutterstock_427216558

 

  1. Πρέπει να φοράμε αντηλιακό και τον χειμώνα;

 

Ναι, πρέπει να φοράμε και τον χειμώνα αντηλιακή προστασία διότι βρισκόμαστε σε ηλιόλουστη χώρα. Τον χειμώνα η ακτινοβολία είναι πιο ήπια όμως μπορεί να συμβάλει στη φωτογήρανση του δέρματος, τουλάχιστον στο πρόσωπο. Συνιστώνται κρέμες με αντηλιακή προστασία spf30+ για όλο τον χρόνο με συχνή ανανέωση.

 

  1. Οι σοκολάτες, τα τηγανητά και γενικά το πρόχειρο φαγητό προκαλεί ακμή ή αν αυτή υπάρχει, την επιδεινώνει;

 

Δεν έχει αποδειχθεί με ...

Continue Reading →
0

ΔΡΑΣΗ ΚΡΕΜΩΝ…ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.

Posted by:

1488356_1437740639

 

Η μέρα και η νύχτα, το κρύο και η ζέστη, η βροχή και η ανθοφορία, είναι παράγοντες που επηρεάζουν το δέρμα μας. Άλλοτε το «ξυπνούν» και άλλοτε το «κοιμίζουν». Το δέρμα μας λοιπόν έχει και αυτό το χρόνο του….και θέλει το χρόνο του.

Δεν πρέπει λοιπόν να βιαζόμαστε και να περιμένουμε αποτελέσματα από μια κρέμα που υπόσχεται θαύματα μετά από χρήση 3 ημερών. Δεν υπάρχουν κρέμες που μεταμορφώνουν το δέρμα τόσο σύντομα.

Η ...

Continue Reading →
0
Page 1 of 142 12345...»