“The kiss”

Posted by:

Έργο του Αυστριακού καλλιτέχνη Gustav Klimt.

Εκτέθηκε το 1908 με τον τίτλο Liebespaar (εραστές) και είναι από τα πιο δημοφιλή έργα του καλλιτέχνη.  Η οικειότητα, η αγάπη  και η σεξουαλικότητα προβάλλονται σε αρκετά έργα του, όπως και σε αυτό με επίκεντρο ένα γεμάτο από όμορφα συναισθήματα ζευγάρι.

Καλή σας νύχτα!!

Continue Reading →
0

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ

Posted by:

Κάθε τρίχα που περιέχει μελανίνη μπορεί να καταστραφεί, άρα όσο πιο σκούρες οι τρίχες τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα. Ωστόσο, με τους κατάλληλους χειρισμούς γίνεται αποτρίχωση ακόμη και στις καστανόξανθες τρίχες, δεν γίνεται όμως στις ξανθιές και λευκές.

Τα ποσοστά εξαφάνισης της τριχοφυΐας κυμαίνεται ανάλογα με το σημείο του πρόσωπου ή του σώματος όπου εφαρμόζεται το λέιζερ. Συνήθως κατά τον πρώτο χρόνο ...

Continue Reading →
0

Μια από τις αρκετές αυτοπροσωπογραφίες της Frida Kahlo.

Posted by:

Μέσα από την τέχνη της  εκφράζονται ο πόνος η θλίψη, ο θυμός… στα έργα της αποτυπώνονται πάντα με έντονα χρώματα και με το δικό της τρόπο τα διάφορα γεγονότα που την πλήγωσαν και σημάδεψαν τη ζωή της.

Καλό σας βράδυ!

Continue Reading →
0

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ

Posted by:

Για να διατηρείτε  λείο και όμορφο το δέρμα σας , πρέπει να κάνετε συστηματικά απολέπιση σε όλο το σώμα σας. Τα δερματικά κύτταρα νεκρώνονται με απίστευτο ρυθμό όλη την ημέρα και εάν δεν τα απομακρύνετε, θα συσσωρεύονται στο δέρμα σας και θα το κάνουν να μοιάζει θαμπό και ξηρό όση ενυδατική κρέμα κι αν χρησιμοποιείτε.

Να τρίβετε απαλά με κυκλικές κινήσεις το δέρμα σε όλο το σώμα ...

Continue Reading →
0

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΛΟΓΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Posted by:

Η Θεραπεία αντιγήρανσης με αυτόλογη μεσοθεραπεία, με βλαστοκύτταρα τα οποία  λαμβάνονται μετά από απλή αιμοληψία, αποτελεί μια ανώδυνη αντιγηραντική μέθοδο εντελώς εξατομικευμένη αφού χρησιμοποιείται στη εφαρμογή της δικό σου υλικό .

Καθώς τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνουμε η δυνατότητα παραγωγής νέων κυττάρων από το δέρμα μας μειώνεται. Αυτό το διαπιστώνουμε κιόλας όταν π.χ. χτυπάμε, τα τραύματα δεν επουλώνουν το ίδιο γρήγορα όπως όταν ήμασταν νεότεροι.

Τα βλαστοκύτταρα είναι ...

Continue Reading →
0

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Posted by:

Αρκούν δύο συνεδρίες με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, για να διορθωθούν οι βλάβες οι οποίες δημιουργήθηκαν στο χόριο, (στο ενεργό δέρμα) από τον ήλιο.

Για την θεραπεία χρησιμοποιούνται υαλουρονικό οξύ διασταυρωμένο μαζί με μείγμα το οποίο περιέχει μη διασταυρωμένο υαλουρονικό και βιταμίνη C.  Το πρώτο απορροφάται μετά από δέκα περίπου μήνες  διεγείροντας έτσι  τους ινοβλάστες για αρκετό χρόνο, ώστε να παράγουν φρέσκο κολλαγόνο. Το μη διασταυρωμένο ...

Continue Reading →
0

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ

Posted by:

Τα νήµατα (PDO) είναι αγγειοχειρουργικά ράµµατα και είναι πλήρως απορροφήσιμα (γύρω στους 12 μήνες)  Με την εφαρμογή των νημάτων πετυχαίνουμε υποστήριξη και ανόρθωση στους ιστούς του δέρµατος. Έτσι καθώς ερεθίζεται το δέρμα από την εφαρμογή, δημιουργείται  παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο παρατείνει τα καταπληκτικά αποτελέσµατα της θεραπείας ως και 16 µήνες.

Η θεραπεία με νήματα απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να διορθώσουν κάποιες ατέλειες σε πρόσωπο ...

Continue Reading →
0

ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΩΣΤΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ

Posted by:

Η φροντίδα του προσώπου δεν είναι κάτι που απασχολεί μόνο τις γυναίκες, τα τελευταία χρόνια απασχολεί και τους άντρες οι οποίοι προσέχουν όλο και περισσότερο την επιδερμίδα τους. Για να διατηρήσουμε ένα πρόσωπο νεανικό, βελούδινο και χωρίς ξηρότητα πρέπει να ακολουθήσουμε τους σωστούς κανόνες.Οι κρέμες που είναι κατάλληλες για την ενυδάτωση του προσώπου συμβάλουν εξαιρετικά στη διατήρηση μια άνετης και λαμπερής επιδερμίδας, αν όμως κάνουμε χρήση ...

Continue Reading →
0
Page 1 of 175 12345...»