ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ 20-40

Posted by:

Ανάλογα με την ηλικία της ασθενούς, ανάλογες και η αισθητικές παρεμβάσεις που προτείνουμε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται να γίνουν και σε άλλη δεκαετία αν κριθεί αναγκαίο. Έτσι λοιπόν έχουμε:

ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20-30

Μικροδερματοαπόξεση: Με τη βοήθεια θερμαινόμενων κρυστάλλων αλουμινίου ή με τη βοήθεια διαμαντιού πετυχαίνουμε τη μείωση της λιπαρότητας, μείωση των πόρων, βελτίωση της ακμής, βελτίωση των ρυτίδων, λαμπερό δέρμα χωρίς κηλίδες. Είναι η μέθοδος που συστήνουμε  σε όλες τις ηλικίες.

Πίλινγκ επιφανειακό: Γίνεται με ειδικά οξέα και είναι μια εξαιρετική θεραπεία για την ακμή, το λιπαρό δέρμα, τα στίγματα, το θαμπό δέρμα και τους μεγάλους πόρους.

Οι παραπάνω θεραπείες δεν αφήνουν σημάδια και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μόνο λίγες ώρες.

ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30-40

Μεσοθεραπεία: Είναι μια μέθοδος που γίνεται είτε ενέσιμα είτε με τη βοήθεια μηχανημάτων. Χρησιμοποιούμε το υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με διάφορες άλλες ουσίες ανάλογα με το πρόβλημα του δέρματος. Γίνεται για αντιγήρανση, πανάδες, ρυτίδες, ενυδάτωση.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία: Η αυτόλογη μεσοθεραπεία γίνεται μετά από μία απλή αιμοληψία στο ιατρείο και διαχωρισμό του πλάσματος και των αιμοπεταλίων, τα οποία ενίονται ενισχυμένα ξανά στον ασθενή. Γίνεται 4 φορές το χρόνο σε προκαθορισμένες ημερομηνίες. Τα αποτελέσματα είναι μια μακροχρόνια αντιγήρανση, σύσφιξη και λάμψη.

Στις παραπάνω θεραπείες, μόνο τα πίλινγκ έχουν χρόνο αποθεραπείας λίγων ημερών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106049190-2106913575

0

About the Author:

Add a Comment