ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ

Posted by:

Κάθε τρίχα που περιέχει μελανίνη μπορεί να καταστραφεί, άρα όσο πιο σκούρες οι τρίχες τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα. Ωστόσο, με τους κατάλληλους χειρισμούς γίνεται αποτρίχωση ακόμη και στις καστανόξανθες τρίχες, δεν γίνεται όμως στις ξανθιές και λευκές.

Τα ποσοστά εξαφάνισης της τριχοφυΐας κυμαίνεται ανάλογα με το σημείο του πρόσωπου ή του σώματος όπου εφαρμόζεται το λέιζερ. Συνήθως κατά τον πρώτο χρόνο της θεραπείας, με επισκέψεις ανά έναν οι δύο μήνες, εξαφανίζεται το πρόβλημα κατά 60 έως 70%. Τον δεύτερο χρόνο, οι θεραπείες επαναλαμβάνονται ανά δύο, τρεις ή τέσσερις μήνες και επιτυγχάνουν αποτρίχωση κατά 80 έως 90%. Αν κριθεί απαραίτητο, θα κάνετε μία ή δύο επαναλήψεις το χρόνο, για τα επόμενα χρόνια. Ταχύτερα αποτελέσματα παρατηρούνται στις παρειές και τις γάμπες ενώ περιοχές όπως το άνω χείλος και το πηγούνι χρειάζονται περισσότερες.

Η αποτρίχωση στο χώρο μας γίνεται με το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας,  Αλεξανδρίτης ή διοδικό laser και συνδυάζεται με τεχνολογία ψύξης για ανώδυνο αποτέλεσμα.

Η αποτρίχωση με Laser δεν έχει μόνο αισθητική χρησιμότητα δηλαδή  απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά είναι και  θεραπεία εκλογής στη θυλακίτιδα.

Η θυλακίτιδα είναι η φλεγμονή του θύλακα της τρίχας  που οφείλεται είτε σε μηχανικά είτε σε λοιμώδη αίτια  Όταν η κερατινοποίηση στο θύλακα είναι αυξημένη, η τρίχα δεν καταφέρνει να βγει φυσιολογικά στην επιφάνεια, κατά συνέπεια δημιουργούνται προβλήματα, τα οποία κυμαίνονται από μία απλή φλεγμονή μέχρι μία μικροβιακή λοίμωξη από σταφυλόκοκκο. Στη χειρότερη περίπτωση δημιουργείται δοθιήνας, δηλαδή μεγάλο σπυρί με κύστη που απαιτεί κάποιες φορές χειρουργική επέμβαση και αντιβίωση. Μετά τη δεύτερη φορά συνεδρίας με laser υποχωρούν και τα συμπτώματα της θυλακίτιδας. Για την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων χρειάζονται οκτώ έως δέκα επαναλήψεις, σε απόσταση δύο μηνών μεταξύ τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106049190-2106913575

0

About the Author:

Add a Comment