ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Posted by:

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και πολλές απο εσάς έχετε ξεκινήσει από καιρό τα θαλασσινά μπάνια. Αν θέλετε να κάνετε τις εξορμήσεις σας στη παραλία για διασκέδαση και βουτιές, χωρίς όμως να σκέφτεστε ότι πρέπει να το κανονίσετε αρκετά πριν ώστε να προλάβετε να ξυριστείτε και να περιμένετε μετά να φύγει ο ερεθισμός από το ξυράφι, προβείτε στην εφαρμογή με laser για μόνιμα αποτελέσματα χωρίς ερεθισμούς. Έτσι θα είστε πάντα έτοιμη σε οποιαδήποτε ξαφνική πρόσκληση για μια ανάσα δροσιάς.

Η εφαρμογή αποτρίχωσης με laser στα ιατρεία μας, γίνεται με το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας Αλεξανδρίτης  της Syneron ή αλλιώς διοδικό laser και συνδυάζεται με τεχνολογία ψυχρού αέρα για ανώδυνο αποτέλεσμα.

Η αποτρίχωση με Laser, εκτός από την αισθητική χρησιμότητα (μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα) είναι και η θεραπεία εκλογής στη θυλακίτιδα, η οποία εκτός των άλλων αφήνει και σημάδια. Η θυλακίτιδα μπορεί να εμφανισθεί σε άντρες και γυναίκες και είναι η φλεγμονή του θύλακα της τρίχας  που οφείλεται είτε σε μηχανικά είτε σε λοιμώδη αίτια. Με την μέθοδο της αποτρίχωσης με laser μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτή.

Τηλέφωνα:2106913575 – 2106049190

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ

0

About the Author:

Add a Comment