ΚΡΕΜΕΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΠΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Posted by:

Ανάλογα με τη στιγμή της ημέρας, του μήνα και της εποχής, το δέρμα μας έχει διαφορετικό βιολογικό ρυθμό.  Αν σεβαστούμε το ρυθμό του εκείνο θα μας το ανταποδώσει. Θα γίνει πιο ανθεκτικό και πιο δεκτικό στις φροντίδες.

Τι πρωινές ώρες τα κύτταρα του δέρματος αναγνωρίζουν τη φωτεινότητα και αναπτύσσουν μηχανισμούς προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση. Χρειάζεται μια κρέμα που θα το προστατεύει από το φως και ταυτόχρονα θα το ενυδατώνει.

Τους καλοκαιρινούς μήνες η έκκριση σμήγματος είναι αρκετή, οι πόροι διαστέλλονται για να μπορεί το δέρμα να αναπνέει. Στο οπλοστάσιό σας θα πρέπει να διαθέτετε όλα τα δυνατά μέτρα προφύλαξης από τις επιθέσεις του ήλιου, να διαθέτετε επίσης και τα after sun προϊόντα.

 Κρέμες με αντιοξειδωτικούς παράγοντες όπως Q 10 και βιταμίνης C βοηθούν στη μείωση της οξειδωτικής δράσης του ήλιου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας επίσης το Ph γίνεται περισσότερο όξινο ώστε να μπορεί η επιδερμίδα να προφυλάσσεται από τις βακτηριακές επιθέσεις.

Το βράδυ μεταξύ 10 και μία τα ξημερώματα τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται πιο γρήγορα…. Ταυτόχρονα τη νύχτα το δέρμα απομακρύνει τις τοξίνες και ξαναδημιουργεί υδρολιπιδικό φίλτρο που προστατεύει την υγρασία του. Ο καλός καθαρισμός είναι απαραίτητος για να απομακρύνονται από το δέρμα τα αντηλιακά φίλτρα.

Προτείνονται δερματολογικές  κρέμες της doctor’s order

  • aha’s & bha’s της doctor’s order η οποία περιέχει άλφα και βήτα υδροξυοξέα για αντιρυτιδική δράση, φωσφολιπίδια για βαθιά θρέψη του δέρματος και κεραμίδια για συνεχή ενυδάτωση.
  • Melanogenesis solution με βιταμίνη C και aha για λεύκανση, αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση βελτιώνοντας και την υφή του δέρματος.
  • Antioxidant formula στην οποία επίσης περιέχεται βιταμίνη C βραδείας αποδέσμευσης για συνεχή φροντίδα και Q10 σε σταθεροποιημένη μορφή σε νανοσωματίδια για να προσφέρει σίγουρη αντιοξειδωτική δράση και μέσα στα κύτταρα.

www.doctorsorder.gr

0

About the Author:

Add a Comment