ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ…;

Posted by:

Profile of young woman touching her nose

Αν επιθυμείτε να διορθώσετε κάποιες μικροατέλειες στην μύτη σας και δεν θέλετε να προβείτε σε χειρουργική επέμβαση ή δεν το κρίνετε τόσο απαραίτητο, αλλά παρ’ολαυτά σας ενοχλεί κάτι υπάρχει πιο εύκολη λύση. Μπορείτε να προβείτε σε κάποια θεραπεία αναίμακτη με χαμηλότερο κόστος, χωρίς αποθεραπεία, αρκεί να επισκεφτείτε τον δερματολόγο σας.

Κάποιες ατέλειες της μύτης διορθώνονται με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέως. Δεν φτιάχνονται βέβαια όλες οι μύτες με υαλουρονικό οξύ.

 Σε αρκετές περιπτώσεις όμως έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

 Έτσι αν έχετεμια πεσμένη μύτη, εφαρμόζοντας ο γιατρός μια ένεση βοτουλινικής τοξίνης (Botox, Dysport) αυτή ανασηκώνεται μέσα σε 10 μέρες. Προσθέτοντας μετά λίγο υδροξυαπατίτη ή υαλουρονικό οξύ η μύτη ανασηκώνεται ακόμη περισσότερο. Μια γαμψή, με καμπούρα μύτη απαλύνεται ή και σβήνει το πρόβλημα όταν προσθέσουμε λίγο υαλουρονικό οξύ πριν και μετά την καμπούρα, αποκτώντας έτσι μια ίσια, ελλειπτική μύτη. Αν η μύτη είναι στραβή, ισιώνει με τον ίδιο τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και δείχνει φυσικό.

 Αμέσως μετά την θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106913575-2106049190

0

About the Author:

Add a Comment