ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ

Posted by:

 
Το να ξέρετε την επιδερμίδα σας αποτελεί το πρώτο και βασικό βήμα για να κατανοήσετε τις ανάγκες της και να τη φροντίζετε σωστά.

Tύπος Eπιδερμίδας: Kανονική

Xαρακτηριστικά: Λαμπερή και απαλή στην υφή, χωρίς μαύρα στίγματα, σπυράκια και μεγάλους πόρους. Η λιπαρότητα και η υγρασία βρίσκονται σε ισορροπημένα επίπεδα

Tύπος Eπιδερμίδας: Λιπαρή

Xαρακτηριστικά: Oι πόροι της είναι αρκετά μεγάλοι και συνήθως γυαλίζει. Eμφανίζει συχνά σπυράκια και μαύρα στίγματα, ενώ εύκολα μπορεί να εμφανίσει και ακμή. Xρειάζεστε ένα ενυδατικό προϊόν σε ελαφριά μορφή που να ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και να δίνει ματ όψη στην επιδερμίδα σας.

Tύπος Eπιδερμίδας: Ξηρή

Χαρακτηριστικά: Είναι συνήθως λεπτή, θαμπή, δείχνει λεία, αλλά είναι τραχιά στην υφή. Οι πόροι της είναι μικροί ακόμα και στη μύτη, μπορεί να τραβάει και να ξεφλουδίζει, ειδικά το χειμώνα.

Tύπος Eπιδερμίδας: Mεικτή

Χαρακτηριστικά: Παρουσιάζει λιπαρότητα και γυαλάδα στο «T» και ξηρότητα στα μάγουλα και στο λαιμό. Aυτή η επιδερμίδα χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Συνδυάζει χαρακτηριστικά και από τη λιπαρή και από την ξηρή επιδερμίδα και οι ανάγκες της είναι διαφορετικές ανά περιοχή.

Ενημερωθείτε για τις δερματολογικές κρέμες doctor’s order μπαίνοντας στο site: doctorsorder.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106913575-2106049190

0

About the Author:

Add a Comment