ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ.

Posted by:

Fat+Reduction

 

Υπάρχει η δυνατότητα να διαλύσουμε τοπικά το λίπος με τη βοήθεια της μεσοθεραπείας. Διαχωρίζουμε τις ομάδες των μυών και δίνουμε σμιλεμένο και ανάγλυφο σχήμα σε μυς στην περιοχή της κοιλιάς και των ώμων, στους μηρούς και τις γάμπες. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας γίνεται με την εκχηση μιας ουσίας της φωσφατιδιλχολίνης η οποία είναι παράγωγο της σόγιας, στην κάρδια του προβλήματος, εκεί όπου βρίσκεται το λίπος. Η ουσία καταστρέφει τα λιποκύτταρα και απελευθερώνει το λίπος οδηγώντας το στους μηχανισμούς απέκκρισης του οργανισμού. Η φωσφατιδιλχολίνη εδώ και τριάντα χρόνια είναι μία δραστική λιποδιαλυτική ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως. Τη χορηγούν οι γιατροί ενδοφλεβίως για τη θεραπεία των εμβόλων και σε μορφή δισκίων, για να μειώσουν τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα. Ωστόσο έχει αποκτήσει μία ακόμη χρήση, αυτή της διάλυσης του τοπικού πάχους.

Η ουσία ενισχύεται με την προσθήκη του δεοξυχολικού οξέος και εγχύεται κατευθείαν στο λιπώδη ιστό με τη βοήθεια πολυβέλονου για να έχουμε ισομερή διάχυση της ουσίας. Πριν την αγωγή, σε όρθια στάση, σημειώνουμε που υπάρχει το πρόβλημα και αναισθητοποιούμε την περιοχή, χρησιμοποιώντας πάγο, ώστε να μην πονέσει ο ασθενής. Η εφαρμογή  του πάγου στη περιοχή, βοηθά πριν και μετά για να μην γίνουν μελανιές.

Αν υπάρχει και χαλαρώση δέρματος τότε προσθέτουμε συσφικτικούς παράγοντες όπως DMAE και siliciumΗ θεραπεία  αυτή μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και ο ασθενής αναρρώνει μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ μέσα σε τρείς εβδομάδες μπορούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.Ο αριθμός των επαναλήψεων διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα και  την περιοχή του σώματος που αντιμετωπίζεται. Συνήθως δύο έως πέντε θεραπείες, με ενδιάμεσα διαστήματα δύο έως τεσσάρων εβδομάδων, είναι αρκετές για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, το οποίο είναι μόνιμο.

 

Η ουσία θεωρείται ακίνδυνη στις κατάλληλες δοσολογίες και δεν παρατηρούνται παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται για αισθητικούς σκοπούς παρά μόνο τοπικά πρήξιμο, μελανιές και ήπιος πόνος στην πίεση τις πρώτες ημέρες μετά την αγωγή.

Τα σημεία που μπορεί να γίνει η εφαρμογή είναι σε σακούλες των κάτω βλεφάρων, προγούλι, παρειές, μπράτσα, κοιλιά, μέση, γλουτοί, μηροί, γόνατα και γάμπες.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106913575-2106049190

0

About the Author:

Add a Comment