ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ…

Posted by:

Young Woman with Clean Fresh Skin.

 

Το πρωί τα κύτταρα του δέρματος αναγνωρίζουν τη φωτεινότητα και αναπτύσσουν μηχανισμούς προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση. Χρειάζεται μια κρέμα που θα το προστατεύει από το φως και ταυτόχρονα θα το ενυδατώνει. Κρέμες με αντιοξειδωτικούς παράγοντες όπως Q 10 και βιταμίνης C βοηθούν στη μείωση της οξειδωτικής δράσης του ήλιου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας επίσης το Ph γίνεται περισσότερο όξινο ώστε να μπορεί η επιδερμίδα να προφυλάσσεται από τις βακτηριακές επιθέσεις.

Το βράδυ μεταξύ 10 και μία τα ξημερώματα τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται πιο γρήγορα….Ταυτόχρονα το βράδυ το δέρμα απομακρύνει τις τοξίνες και ξαναδημιουργεί υδρολιπιδικό φίλτρο που προστατεύει την υγρασία του. Ο καλός καθαρισμός είναι απαραίτητος για να απομακρύνονται από το δέρμα τα αντηλιακά φίλτρα

 

Κατά διαστήματα ένα Σαββατοκύριακο το μήνα επιβάλλεται να μην βάζετε τίποτα στο δέρμα σας ώστε να το αφήσετε να αναπνεύσει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ:

Antioxidant formula ( doctor’sorder) λόγω της έντονης και αντιοξειδωτικής δράσης της για πρωινή χρήση κάτω από αντιηλιακό αφού

η vit Cέχει και φωτοπροστατευτική δράση αυξάνοντας την δράση της αντιηλιακής μας. Εκτός απο   βιταμίνη  C βραδείας αποδέσμευσης για συνεχή δράση περιέχει και  Q10 σε νανοσωματίδια ώστε να εξασφαλίζει σταθερή αντιοξειδωτική δράση και μέσα στα κύτταρα.

Για βράδυ κατάλληλη είναι η κρέμα Ahas  &bha’s( doctor’sorder) γιατί ο συνδυασμός της σε A και B υδροξυοξέα σε υψηλές συγκεντρώσεις που περιέχει, κάνει ένα συνεχές μικροσκοπικό πίλινγκ στο δέρμα.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2106913575-2106049190
www.doctorsorder.gr

0

About the Author:

Add a Comment