ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Posted by:

SpringCleanBodyMain

 

Με τη σωστή και καλή ενυδάτωση ξεκινά η φροντίδα της επιδερμίδας του σώματος. Το σώμα θα πρέπει να ενυδατώνεται έπειτα από κάθε ντους και να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε γάμπες, χέρια και πλάτη που έχουν μεγαλύτερες  ανάγκες οι οποίες αυξάνονται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για να είμαστε σίγουροι πως θα ενυδατωθεί καλά το δέρμα μας, να προτιμάμε προϊόντα που περιέχουν υδρόφιλα μόρια όπως η ουρία, το υαλουρονικό οξύ, η βρώμη, το cupuacu butter και η πανθενόλη. Όταν κάνουμε ντους να χρησιμοποιούμε ήπια καθαριστικά ή ένα ενυδατικό αφρόλουτρο.

Τα σκληρά σαπούνια πρέπει να τα απομακρύνουμε από το μπάνιο μας γιατί μπορεί να αφυδατώσουν το δέρμα και να δημιουργήσουν ερεθισμούς.
Να επιλλέγουμε αυτά που έχουν με χαμηλό pH. Το δεύτερο βήμα είναι να αποφεύγουμε το καυτό νερό στο μπάνιο μας γιατί  προκαλεί αφυδάτωση στο δέρμα. Τα τρίτο βήμα είναι η σωστή απολέπιση της επιδερμίδας του σώματος με ένα ειδικό προϊόν για φύγουν τα νεκρά κύτταρα χωρίς όμως να ξηραίνεται το δέρμα. Τέλος, ένα γαλάκτωμα σώματος που περιέχει πλούσια ενυδατικά στοιχεία χαρίζει απαλότητα στην αφυδατωμένη επιδερμίδα.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106049190-2106913575

0

About the Author:

Add a Comment