Λιποδιάλυση

Posted by:

Λιποδιάλυση

Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι.

Λιποδιάλυση

Η λύση είναι μια ουσία παράγωγο της σόγιας .Με τη βοήθεια της ουσίας αυτής και με την χρήση μικροσκοπικών ενέσεων πάμε στην κάρδια του προβλήματος ,εκεί όπου βρίσκεται το λίπος. Η ουσία καταστρέφει τα λιποκύτταρα και απελευθερώνει το λίπος οδηγώντας το στους μηχανισμούς απέκκρισης του οργανισμού. Η ουσία αυτή ονομάζεται φωσφατιδιλχολίνη.

Η φωσφατιδιλχολίνη εδώ και τριάντα χρόνια είναι μία δραστική λιποδιαλυτική ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως .Τη χορηγούν οι γιατροί ενδοφλεβίως για τη θεραπεία των εμβόλων και σε μορφή δισκίων ,για να μειώσουν τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα. Ωστόσο , έχει αποκτήσει μία ακόμη χρήση ,αυτή της διάλυσης του τοπικού πάχους.Την ανακάλυψη την έκανε μια βραζιλιάνα δερματολόγος ,η οποία την δοκίμασε στο λίπος που υπάρχει στις “σακούλες” κάτω από τα μάτια με θεαματικά αποτελέσματα. Η ουσία ενισχύεται με την προσθήκη του δεοξυχολικού οξέος.

Πώς εφαρμόζεται;

Η ουσία εγχύεται κατευθείαν στο λιπώδη ιστό με τη βοήθεια τριών έως πέντε λεπτών βελόνων ,που ονομάζονται πολυβέλονα και εφαρμόζονται πάνω στην σύριγγα. Ο τρόπος αυτός μας βοήθα να έχουμε ισομερή διάχυση της ουσίας. Πριν την αγωγή σε όρθια στάση σημειώνουμε που υπάρχει το πρόβλημα και χρησιμοποιώντας παγοκυστη αναισθητοποιούμε την περιοχή ώστε να μην πονέσει ο ασθενής .Η χρήση της παγοκυστης βοηθά και πριν και μετά για να μην γίνουν μελανιές .Αν υπαρχει και χαλαρώση δερματος τοτε προσθετουμε συσφικτικούς παραγοντες όπως DMAE και silicium.Για να δούμε αποτελέσματα χρειάζεται να περάσουν περίπου 2 μήνες ,οι ενέσεις επαναλαμβάνονται τουλάχιστον 3 φορές. Η ουσία θεωρείται ακίνδυνη στις κατάλληλες δοσολογίες και δεν παρατηρούνται παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται για αισθητικούς σκοπούς παρά μόνο τοπικά πρηξιμο,μελανιες και ήπιος πόνος στην πίεση τις πρώτες ημέρες μετά την αγωγή.

Τα σημεία που γίνονται είναι σε σακούλες των κάτω βλεφάρων ,προγούλι ,παρειές , μπράτσα ,κοιλιά ,μέση ,γλουτοί ,μηροί ,γόνατα και γάμπες. Ο αριθμός των επαναλήψεων διαφέρει ανάλογα με τον ασθενή και την περιοχή του σώματος που αντιμετωπίζεται. Συνήθως ,δύο έως πέντε θεραπείες με ενδιάμεσα διαστήματα δύο έως τεσσάρων εβδομάδων ,είναι αρκετές για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Τα αποτελέσματα θεωρούνται μόνιμα.

0

About the Author:

Add a Comment