ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Posted by:

beautiful-woman-smiling-at-camera-with-hands-by-face

 

Η βιταμίνη C έχει πολλές και ευεργετικές ιδιότητες. Έχει τη δυνατότητα να απορροφιέται από το δέρμα και να καταπολεμά την γήρανση της επιδερμίδας.  Όταν η βιταμίνη C απορροφηθεί από το δέρμα, διατηρείται σε αυτό για 3 ημέρες και δεν αφαιρείται ούτε με τρίψιμο ούτε με νερό, ούτε με τον ιδρώτα.

Η  βιταμίνη C όχι μόνο αποτρέπει την καταστροφή του δέρματος από τις ηλιακές ακτίνες αλλά μπορεί επίσης να επανορθώσει δερματικές βλάβες από ηλιακή ακτινοβολία. Έρευνες  έχουν δείξει πως οι δερματικές βλάβες σε περιπτώσεις εφαρμογής βιταμίνης C σε σχέση με δέρματα δίχως την εφαρμογή αυτής, μειώθηκαν δραματικά. Επίσης, η τοπική χρήση βιταμίνης C σε κατεστραμμένα δέρματα επιτάχυνε σημαντικά την ίαση σε σχέση με την πλήρη απουσία βιταμίνης C. Από αυτήν την άποψη, η βιταμίνη C προσφέρει προστασία από τις ηλιακές ακτινοβολίες. Σε μία άλλη μελέτη ανακαλύφθηκε ότι η βιταμίνη C συνδυασμένη με αντηλιακά φίλτρα, σε σκευάσματα, βελτίωσε την προστασία από τον ήλιο σε σύγκριση με άλλα που περιείχαν αντηλιακά μόνο φίλτρα.

Επιπλέον, η βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε ενισχύει την προστασία από τη βλάβη που προκαλείται από την UVB ακτινοβολία.

Το  ασκορβικό οξύ ( βιταμίνη C), χρησιμοποιείται στα καλλυντικά γιατί προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου, έχει αντιοξειδωτική δράση, αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος, ελαττώνει τις δυσχρωμίες και τις πανάδες, μειώνει τις λεπτές ρυτίδες και τις ευρυαγγείες. Παράλληλα ρυθμίζει την λιπαρότητα του δέρματος, ανασυγκροτεί το υδρολιπιδικό φίλμ της επιδερμίδας και συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους.

Η λευκαντική δράση της βιταμίνης  C κατά την μακροχρόνια χρήση είναι γνωστή, γι’ αυτό χρησιμοποιείται σε προϊόντα και θεραπείες για λεύκανση δέρματος από πανάδες και δυσχρωμίες και σημάδια ακμής. Επίσης η χρήση της αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να μας χαρίζει ένα λαμπερό και υγειές δέρμα.

 

ΣΥΣΤΥΝΟΝΤΑΙ:

Κρέμα Melanogenesis (doctor’sorder) η οποία περιέχει βιταμίνη Cπου πέρα των παραπάνω έχει και αντιοξειδωτική δράση σε συνδυασμό με  άλφα αρβουτίνη για μεγαλύτερη λευκαντική δράση επίσης περιέχει aha όπου δρούν και στην βελτίωση της υφής του δέρματος. Είναι ιδανική και για τα δέρματα που εκτείθονται στον ήλιο.

Κρέμα Antioxidantformula (doctor’sorder) με βιταμίνη C, η οποία δίνει λάμψη, κάνει λεύκανση, μειώνει σε βάθος τις ρυτίδες και είναι ιδανική για τους καπνιστές.

Κρέμα Regenerationprescription(doctor’sorder) με βιταμίνη Ε, η οποία βοηθά στην θρέψη, σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος.

Site: www.doctorsorder.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106049190-2106913575

0

About the Author:

Add a Comment