ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ

Posted by:

mesoterapia-plasma-malaga-clinica-renova-2

 

Αυτό μπορεί να γίνει εφαρμόζοντας την θεραπεία με βλαστοκύτταρα ή αλλιώς με πλάσμα.

Τα βλαστοκύτταρα λαμβάνονται μετά από μια απλή λήψη αίματος του ενδιαφερόμενου, το οποίο φυγοκεντρείται και εκχύονται ενέσιμα στο δέρμα του από τον δερματολόγο.

Καθώς περνούν τα χρόνια, μειώνεται η δυνατότητα από το δέρμα να παράγει νέα κύτταρα. Τα βλαστοκύτταρα είναι αρχέγονα κύτταρα τα οποία όταν τα ενίουμε στο δέρμα κάτω από την επιδερμίδα, δηλαδή στο χόριο, όπου εκεί γίνονται όλες οι διεργασίες, αυτά εξελίσσονται σε νέα κύτταρα του χορίου και δρούν κατά της αντιγήρανσης.

Η παρουσία λοιπόν των βλαστοκυττάρων στο σημείο που εκχύονται , οδηγεί στη δημιουργία και άλλων νέων κυττάρων καθώς και νεαρού κολλαγόνου και ελαστίνης σωστής δομής. Έτσι το αποτέλεσμα που δίνεται μετά την θεραπεία είναι λάμψη και καθυστέρηση της διαδικασίας της γήρανσης.

Η θεραπεία αυτή πρέπει να επαναλαμβάνεται ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του δέρματος 2-4 φορές το χρόνο, έτσι σταδιακά απαλύνονται και οι ήδη υπάρχουσες ρυτίδες. Η Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση, δηλαδή και αμέσως μετά τη θεραπεία.

 

Επικοινωνήστε για ραντεβού στα 2106049190-2106913575

0

About the Author:

Add a Comment