ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΑ

Posted by:

Natural-Tricks-For-Soft-and-Sexy-Legs-beautiful-legs

 

Ισως  ήδη να την έχετε και να μην ξέρετε πάσχετε απο θυλακίτιδα, αλλά ούτε και ποια είναι τα αίτια που την προκαλούν.

Τι είναι όμως η θυλακίτιδα; Είναι η φλεγμονή του θύλακα της τρίχας  που οφείλεται είτε σε μηχανικά είτε σε λοιμώδη αίτια .

Όταν η κερατινοποίηση στο θύλακα είναι αυξημένη, η τρίχα δεν καταφέρνει να βγει φυσιολογικά στην επιφάνεια, κατά συνέπεια δημιουργούνται προβλήματα, τα οποία κυμαίνονται από μία απλή φλεγμονή μέχρι μία μικροβιακή λοίμωξη από σταφυλόκοκκο. Στη χειρότερη περίπτωση δημιουργείται δοθιήνας, ένα μεγάλο σπυρί με κύστη που απαιτεί χειρουργική επέμβαση και αντιβίωση. Η θεραπεία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αποτρίχωση με λέιζερ. Εκτός από την αισθητική χρησιμότητα δηλαδή απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, η αποτρίχωση με laser  είναι η θεραπεία εκλογής στη θυλακίτιδα.

Μετά τη δεύτερη φορά υποχωρούν και τα συμπτώματα της θυλακίτιδας. Για την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων χρειάζονται οκτώ έως δέκα επαναλήψεις, σε απόσταση δύο μηνών μεταξύ τους.

Η αποτρίχωση στο χώρο μας γίνεται με το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας,  Αλεξανδρίτης ή διοδικό laser και συνδυάζεται με τεχνολογία ψύξης για ανώδυνο αποτέλεσμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106913575-2106049190

0

About the Author: