ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ

Posted by:

 

7f583f4f7fee96117193c664346eee6b

 

Μια θεραπεία για να το πετύχουμε αυτό, είναι η εφαρμογή της μεσοθεραπείας με πλάσμα η οποία είναι αντιγηραντική μέθοδος και εντελώς ανώδυνη.

Με ποια διαδικασία γίνεται;

Στην αντιγηραντική αυτή θεραπεία, γίνεται λήψη του δικού σου αίματος,και αφού φυγοκεντρηθεί λαμβάνονται τα βλαστοκύτταρα τα οποία εκχύονται ενέσιμα στο δέρμα σου.

Ποια είναι η δράση του όμως;

Όσο  περνάνε τα χρόνια από πάνω μας και μεγαλώνουμε μειώνεται η δυνατότητα του δέρματος να παράγει νέα κύτταρα. Τα βλαστοκύτταρα είναι αρχέγονα κύτταρα τα οποία όταν εισχωρήσουν στο δέρμα κάτω από την επιδερμίδα, δηλαδή στο χόριο, όπου εκεί γίνονται όλες οι διεργασίες, αυτά εξελίσσονται σε νέα κύτταρα του χορίου και δρούν αντιγηραντικά.

Η παρουσία τους εκεί, συμβάλει στη δημιουργία και άλλων νέων κυττάρων καθώς και νεαρού κολλαγόνου και ελαστίνης σωστής δομής.

Η μεσοθεραπεία με πλάσμα για να μας δώσει το σωστό αποτέλεσμα, επαναλαμβάνεται ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του δέρματος 2-4 φορές το χρόνο. Αμέσως μετά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας  μπορείτε αν θέλετε να επιστρέψετε σε όποια από τις δραστηριότητες σας.

 

Το κόστος θεραπείας ανέρχεται στα 150 ευρώ

Επικοινωνήστε για ραντεβού στα 2106049190-2106913575

0

About the Author:

Add a Comment