ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΗΛΩΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ

Posted by:

How-to-Remove-Skin-Tags

Τα θηλώματα είναι καλοήθεις σαρκώδεις βλάτίδες και εντοπίζονται σε πτυχές του δέρματος. Διαφορετικά ονομάζονται ακροχορδόνες. Συνήθως εμφανίζονται μετά την ηλικία των τριάντα και προσβάλλονται από αυτά, πιο συχνά οι γυναίκες από τους άντρες.

Η εμφάνιση πολλών σε αριθμό θηλωμάτων, έχει αναφερθεί ότι οφείλεται σε οικογενή προδιάθεση. Οι βλάβες είναι συνήθως χωρίς συμπτώματα εκτός αν πειραχτούν ή εξαιτίας της θέσης που βρίσκονται να ερεθιστούν (από κοσμήματα, ρούχα λόγω τριβής).

Τα θηλώματα μπορεί να είναι επίπεδα ή νηματοειδή, όμως τις περισσότερες φορές είναι μαλακά, σαρκώδη με βραχύ μίσχο και έχουν το χρώμα του δέρματος. Προσβάλλουν τις μασχάλες, τον λαιμό τις μηρογεννητικές πτυχές, την περιοχή γύρω από τα βλέφαρα, αλλά και τον κορμό.

Αν οι βλάβες δεν θεραπευτούν, τότε θα επιμένουν εφ’όρου ζωής και η συστροφή τους μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβωση και  ευαισθησία των βλαβών.

Η αφαίρεση των θηλωμάτων γίνεται για αισθητικούς λόγους, τις περισσότερες φορές ή από ενόχληση όταν είναι σε σημεία του σώματος που μπορεί να υπάρχει τριβή.

Η αφαίρεση τους γίνεται γρήγορα ανώδυνα και αναίμακτα, σε προσιτό κόστος.

Κλείστε ραντεβού για να απαλλαγείτε από αυτά στα τηλέφωνα: 2106049190-2106913575

0

About the Author:

Add a Comment