ΕΝΕΣΙΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Posted by:

 

deal_345

Υπάρχει η δυνατότητα να διαλύσετε τοπικά το λίπος χωρίς να προβείτε σε κάποια χειρουργική επεμβαση, με εφαρμογή ενέσιμη και άμεση αποθεραπεία. Η εφαρμογή  αυτή μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και ο ασθενής αναρρώνει μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ μέσα σε δύο εβδομάδες μπορούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία της λιποδιάλυσης γίνεται με χρήση της  φωσφατιδιλχολίνης, η οποία είναι παράγωγο της σόγιας. Με τη βοήθεια της ουσίας αυτής και με την χρήση μικροσκοπικών ενέσεων πάμε στην κάρδια του προβλήματος, εκεί όπου βρίσκεται το λίπος. Η ουσία καταστρέφει τα λιποκύτταρα και απελευθερώνει το λίπος οδηγώντας το στους μηχανισμούς απέκκρισης του οργανισμού.

Η  φωσφατιδιλχολίνη ενισχύεται με την προσθήκη και άλλων ουσιών και εγχύεται κατευθείαν στο λιπώδη ιστό με τη βοήθεια πολυβέλονου για να έχουμε ισομερή διάχυση της ουσίας.

Αν υπάρχει και χαλαρώση δέρματος τότε προσθέτουμε συσφικτικούς παράγοντες.

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας παρατηρούνται μόνο τοπικά, πρήξιμο, μελανιές και ήπιος πόνος στην πίεση τις πρώτες ημέρες μετά την αγωγή.

Τα σημεία που μπορεί να γίνει η εφαρμογή είναι σε σακούλες των κάτω βλεφάρων, προγούλι, παρειές, μπράτσα, κοιλιά, μέση, γλουτοί, μηροί, γόνατα και γάμπες.

Η επανάληψη της θεραπείας διαφέρει ανάλογα με την πάσχουσα περιοχή του σώματος. Συνήθως δύο έως πέντε θεραπείες, με ενδιάμεσα διαστήματα δύο έως τεσσάρων εβδομάδων, είναι αρκετές για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, το οποίο είναι μόνιμο.

 

0

About the Author:

Add a Comment