ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ.

Posted by:

iStock_000008427198XmallHandPinchingFat

 

Με την χρήση της φωσφατιδιλχολίνης πάμε στην κάρδια του προβλήματος, εκεί όπου βρίσκεται το λίπος. Η ουσία καταστρέφει τα λιποκύτταρα και απελευθερώνει το λίπος οδηγώντας το στους μηχανισμούς απέκκρισης του οργανισμού. Η φωσφατιδιλχολίνη εδώ και τριάντα χρόνια είναι μία δραστική λιποδιαλυτική ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως. Τη χορηγούν οι γιατροί ενδοφλεβίως για τη θεραπεία των εμβόλων και σε μορφή δισκίων, για να μειώσουν τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα. Ωστόσο έχει αποκτήσει μία ακόμη χρήση, αυτή της διάλυσης του τοπικού πάχους.

Η ουσία ενισχύεται με την προσθήκη του δεοξυχολικού οξέος και εγχύεται κατευθείαν στο λιπώδη ιστό με τη βοήθεια πολυβέλονου για να έχουμε

ισομερή διάχυση της ουσίας. Πριν την αγωγή, σε όρθια στάση, σημειώνουμε που υπάρχει το πρόβλημα και αναισθητοποιούμε την περιοχή, χρησιμοποιώντας πάγο, ώστε να μην πονέσει ο ασθενής. Η εφαρμογή  του πάγου στη περιοχή, βοηθά πριν και μετά για να μην γίνουν μελανιές.

Αν υπάρχει και χαλαρώση δέρματος τότε προσθέτουμε συσφικτικούς παράγοντες όπως DMAE και silicium. Για να δούμε αποτελέσματα χρειάζεται να περάσουν περίπου 2 μήνες, οι ενέσεις επαναλαμβάνονται τουλάχιστον 3 φορές.

Η ουσία θεωρείται ακίνδυνη στις κατάλληλες δοσολογίες και δεν παρατηρούνται παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται για αισθητικούς σκοπούς παρά μόνο τοπικά πρήξιμο, μελανιές και ήπιος πόνος στην πίεση τις πρώτες ημέρες μετά την αγωγή.

Τα σημεία που μπορεί να γίνει η εφαρμογή είναι σε σακούλες των κάτω βλεφάρων, προγούλι, παρειές, μπράτσα, κοιλιά, μέση, γλουτοί, μηροί, γόνατα και γάμπες.

Ο αριθμός των επαναλήψεων διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα και  την περιοχή του σώματος που αντιμετωπίζεται. Συνήθως δύο έως πέντε θεραπείες, με ενδιάμεσα διαστήματα δύο έως τεσσάρων εβδομάδων, είναι αρκετές για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, το οποίο είναι μόνιμο.

0

About the Author:

Add a Comment