Πως να διορθώστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας μη επεμβατικά.

Posted by:

gerasmeno-prosopo-620x330
Μύτη: Δεν φτιάχνονται βέβαια όλες οι μύτες με υαλουρονικό οξύ. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα. Έτσι μια πεσμένη μύτη, κάνοντας μια ένεση βοτουλινικής τοξίνης (Botox, Dysport) ανασηκώνεται μέσα σε 10 μέρες. Προσθέτοντας μετά λίγο από υδροξυαπατίτη ή υαλουρονικό οξύ η μύτη ανασηκώνεται ακόμη περισσότερο. Μια γαμψή, με καμπούρα μύτη απαλύνεται ή και σβήνει το πρόβλημα όταν προσθέσουμε λίγο υαλουρονικό πριν και μετά την καμπούρα, αποκτώντας έτσι μια ίσια, ελλειπτική μύτη. Μια στραβή μύτη ισιώνει με τον ίδιο τρόπο.

Μάτια: Μάτια τα οποία έχουν πεσμένο, χαλαρό το άνω βλέφαρο διορθώνονται με τη βοήθεια της βοτουλινικής τοξίνης (Botox, Dysport), η οποία μπλοκάροντας κάποιους μύες απελευθερώνουν τον ανελκτήρα του βλεφάρου με αποτέλεσμα να σηκώνεται το φρύδι και το βλέφαρο. «Πόδι της χήνας» ,δηλαδή ρυτίδες στην έξω γωνία του ματιού διορθώνονται με τη βοήθεια του botox ,το οποίο παραλύει τους μύες με αποτέλεσμα να μην συσπώνται και να μην φαίνονται οι ρυτίδες, ενώ αν οι ρυτίδες είναι βαθιές τότε με την βοήθεια λεπτόρευστου υαλουρονικού οξέος τις γεμίζουμε. Αν τώρα υπάρχουν «σακούλες», με άλλης υφής υαλουρονικό οξύ γεμίζουμε την άδεια περιοχή κάτω από τις «σακούλες» με αποτέλεσμα να «ισιώνει» η περιοχή εκεί και να μην φαίνονται.

Μέτωπο: Μικρό μέτωπο μεγαλώνει με τη βοήθεια του laser αποτρίχωσης, το οποίο απομακρύνει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μπορεί να υπάρχει ιδίως μεταξύ των μαλλιών και των φρυδιών στα πλάγια του μετώπου ή να μεγαλώσει το μέτωπο αφαιρώντας μια σειρά τριχών της φυσιολογικής τριχοφυΐας.

Χείλια: Μικρά ή ανόμοιου μεγέθους άνω ή κάτω χείλια διορθώνονται με υαλουρονικό οξύ. Το υλικό αυτό έχει την ιδιότητα να κατακρατεί νερό με αποτέλεσμα να αυξάνει το μέγεθος των χειλιών εντελώς φυσικά. Επίσης επειδή είναι δομικό συστατικό του δέρματος δίνει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα αφού ο οργανισμός το αναγνωρίζει. Ρυτίδες γύρω από τα χείλη διορθώνονται με τη βοήθεια της βοτουλινικής τοξίνης σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ. Η πρώτη προκαλεί μια μικρή πάρεση στο μυ που σφίγγει το άνω χείλος έτσι όταν καπνίζουμε ή χρησιμοποιούμε καλαμάκι για να πιούμε το αναψυκτικό μας να μην κάνουμε τόσο έντονες ρυτίδες. Το υαλουρονικό πάλι έρχεται για να γεμίσει τις αύλακες αν έχουν ήδη σχηματιστεί . Όλες οι μέθοδοι είναι ακίνδυνες, με χρόνια εμπειρίας και εξαιρετικά αποτελέσματα. Όλα γίνονται σε μία, το πολύ δύο επισκέψεις, χωρίς σημάδια που να μαρτυρούν ότι κάτι κάναμε.

0

About the Author:

Add a Comment