ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Posted by:

 

 

 young-skins-lg

Ανάλογα με τη στιγμή της ημέρας, του μήνα και της εποχής, το δέρμα μας έχει διαφορετικό βιολογικό ρυθμό.  Αν σεβαστούμε το ρυθμό του εκείνο θα μας το ανταποδώσει. Θα γίνει πιο ανθεκτικό και πιο δεκτικό στις φροντίδες.

 

 

Η μέρα και η νύχτα, το κρύο και η ζέστη, η βροχή και η ανθοφορία, όλα αυτά επηρεάζουν το δέρμα μας. Άλλοτε το «ξυπνούν» και άλλοτε το «κοιμίζουν». Το δέρμα μας λοιπόν έχει και αυτό ...

Continue Reading →
0

ΤΟ ABLATIVE FRACTIONAL CO2 LASER ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ, ΟΥΛΕΣ, ΡΥΤΙΔΕΣ, ΠΑΝΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΕΡΜΑ.

Posted by:

Gorgeous, young woman with clean, fresh skin is touching own face.  Light smile on the perfect face. Cosmetology.

Τα ablative fractional laser θεραπεύουν με ακρίβεια περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες λέιζερ, οι οποίες διεισδύουν και κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, στο χόριο, δηλαδή το ενεργό δέρμα, για να εξαλείψουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του κατεστραμμένου δέρματος κάνοντάς το φρέσκο, λαμπερό και υγιές.

Έχει την δυνατότητα να καταστρέφει από το 5 ...

Continue Reading →
0

ΘΑΜΠΟ Η ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΕΡΜΑ;

Posted by:

forever-young-BBL

Η διαφορά ανάμεσα σε μια λαμπερή και μια θαμπή επιδερμίδα είναι ο ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων. Σε ένα υγιές νεανικό πρόσωπο, τα κύτταρα ανανεώνονται διαρκώς. Τα νέα ανεβαίνουν από τις κατώτερες στιβάδες στην επιφάνεια και τα νεκρά απομακρύνονται. Καθώς, όμως, μεγαλώνουμε, ο ρυθμός αυτός μειώνεται. Τα κερατινοκύτταρα στοιβάζονται στην επιδερμίδα και, κατά συνέπεια, καλύπτουν την ομορφιά. Συγχρόνως, οι φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος διαταράσσονται. Εξαιτίας των ατμοσφαιρικών συνθηκών και της ηλιακής ακτινοβολίας, ...

Continue Reading →
0

ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Posted by:

Platelet-Rich-Plasma-PRP
Με την αυτόλογη μεσοθεραπεία ή μεσοθεραπεία με πλάσμα ή αλλιώς με βλαστοκύτταρα.
Η θεραπεία με πλάσμα είναι μια αντιγηραντική μέθοδος και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες αισθητικές θεραπείες. Λαμβάνουμε αίμα από το άτομο που θα υποβληθεί στην θεραπεία και αφού το φυγοκεντρίσουμε και το διαχωρίσουμε λαμβάνουμε τα βλαστοκύτταρα και τα ενίουμε στο χόριο, στο δέρμα κάτω από ...
Continue Reading →
0

ΜΑΥΡΟΙ ΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Posted by:

fcmrir-353x221

 

Οι μαύροι πόροι είναι διευρυμένοι και στο άνω τμήμα τους υπάρχει σμήγμα με μελανίνη η οποία προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία ώστε αυτή να μην εισχωρήσει στον πόρο, ή είναι ανοιχτοί φαγέσωρες (μπιμπίκια).

Η κύρια αιτία  που τους κάνει να εμφανίζονται στο δέρμα είναι η ύπαρξη ακμής. Εκεί οι μαύροι πόροι είναι ανοιχτοί φαγέσωρες και εντοπίζονται σε όλο το πρόσωπο κυρίως σε μύτη, μέτωπο και πηγούνι και περιέχουν σμήγμα.

Αν μάλιστα προεξάρχουν των ...

Continue Reading →
0
Page 1 of 3 123