ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ…

Posted by:

images

Στο δερματολογικό ιατρείο γίνεται χρήση ουσιών οι οποίες έχουν μοναδικά οφέλη στην ενίσχυση και διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μόριο το οποίο έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα νερού. Έτσι χρησιμοποιούμε υαλουρονικό οξύ μικρού μοριακού βάρους το οποίο βοηθά επίσης στην ανανέωση και ανάπλαση των επιδερμικών κυττάρων.
Η ουρία είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται ...

Continue Reading →
0

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΑΜΨΗ.

Posted by:

Diamond microdermabrasion, peeling cosmetic. woman during a microdermabrasion treatment in beauty salon

Με την εφαρμογή της δερματοαπόξεσης , το πρόσωπο “βομβαρδίζεται” με πολύ ψιλά κρυσταλλικά σφαιρίδια, τα οποία βοηθούν στην αποκόλληση των νεκρών κυττάρων. Η φάση των “ρίψεων” εναλλάσσεται με την αναρρόφηση. Το μηχάνημα δηλαδήτης δερματοαπόξεσης, αναρροφά συγχρόνως τόσο τους κρυστάλλους όσο και τα κερατινοκύτταρα που αποπίπτουν. Ο “βομβαρδισμός” με τους μικροκρυστάλλους έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση μικρών, ανεπαίσθητων τραυμάτων. Έτσι, εκτός ...

Continue Reading →
0

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ… Η ΑΝΔΡΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΩΠΕΚΙΑ.

Posted by:

 

225809-31shutterstock2516987

Περίπου το 15% των γυναικών παρουσιάζουν μετά την ηλικία των 50 ετών αυτή την μορφή

Καθημερινά  χάνουμε 50-100 τρίχες από τα μαλλιά μας, στη θέση των οποίων φυτρώνουν νέες. Άν όμως προσέξουμε ότι χάνουμε πολλαπλάσιο αριθμό για διάστημα μεγαλύτερο των 2-3 μηνών, θα πρέπει να επισκεφτούμε έναν δερματολόγο. Κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής και ανοιξιάτικης περιόδου όταν χάνουμε μαλλιά, η τριχόπτωση ονομάζεται εποχική και είναι απολύτως φυσιολογική. Φυσιολογική είναι η τριχόπτωση και ...

Continue Reading →
0

ΠΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Posted by:

beauty, people, season and health concept - beautiful young woma

 

Τι πρωινές ώρες τα κύτταρα του δέρματος αναγνωρίζουν τη φωτεινότητα και αναπτύσσουν μηχανισμούς προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση. Χρειάζεται μια κρέμα που θα το προστατεύει από το φως και ταυτόχρονα θα το ενυδατώνει. Κρέμες με αντιοξειδωτικούς παράγοντες όπως Q 10 και βιταμίνης C βοηθούν στη μείωση της οξειδωτικής δράσης του ήλιου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας επίσης το Ph γίνεται ...

Continue Reading →
0
Page 1 of 162 12345...»