ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΥΠΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ.

Posted by:

red-lipsdark-hair

Για να μπορέσετε να φροντίζετε το δέρμα σας πρέπει να κατανοήσετε τις ανάγκες του. Το κάθε δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες να καλύψει και χρειάζεται την κατάλληλη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.

Γι’ αυτό πρέπει και να γνωρίζετε τον τύπο του.

 

Η κανονική επιδερμίδα ειναι λαμπερή και απαλή στην υφή, χωρίς μαύρα στίγματα, σπυράκια και μεγάλους πόρους. Η λιπαρότητα και η υγρασία βρίσκονται σε ισορροπημένα επίπεδα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ενυδατικές που έχουν δημιουργηθεί για κανονικό δέρμα.

Μια θεραπεία που συμβάλει στο να λάμψει ακόμη περισσότερο η επιδερμίδα σας είναι το laser fraxial.

 

Η λιπαρή επιδερμίδα έχει  πόρους αρκετά μεγάλους και συνήθως γυαλίζει. Eμφανίζει συχνά σπυράκια και μαύρα στίγματα, ενώ εύκολα μπορεί να εμφανίσει και ακμή. Xρειάζεστε ένα ενυδατικό προϊόν σε ελαφριά μορφή που να ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και να δίνει ματ όψη στην επιδερμίδα σας.

Ένα πίλινγκ με οξέα φρούτων ή  δερματοαπόξεση και καθαρισμό είναι κατάλληλες θεραπείες για να αφαιρέσετε σπυράκια ή μαύρα στίγματα.

 

Η ξηρή επιδερμίδα είναι συνήθως λεπτή, θαμπή, δείχνει λεία, αλλά είναι τραχιά στην υφή. Οι πόροι της είναι μικροί ακόμα και στη μύτη. Μπορεί επίσης να τραβάει και να ξεφλουδίζει, ειδικά το χειμώνα.

Η εφαρμογή  της μεσοθεραπείας θα προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος. Χρειάζεται επίσης φροντίδα με χρήση ενυδατικών κρεμών.

Η μεικτή επιδερμίδα παρουσιάζει λιπαρότητα και γυαλάδα στο «T», ξηρότητα στα μάγουλα και στο λαιμό και χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Τα χαρακτηριστικά της έχουν συνδυασμό και από τη λιπαρή και από την ξηρή επιδερμίδα και οι ανάγκες της είναι διαφορετικές ανά περιοχή.

Επικοινωνήστε ή κλείστε ραντεβού στα κέντρα μας  για να πληροφορηθείτε για τις θεραπείες που εφαρμόζονται και για τις εξειδικευμένες κρέμες της doctorsorder, και τι είναι κατάλληλο για το δικό σας δέρμα.

Τηλέφωνα: 2106913575 και 2106049190

Site: www.doctorsorder.gr

0

About the Author:

Add a Comment