ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΑΣ

Posted by:

Για να διατηρήσουμε ένα πρόσωπο νεανικό, βελούδινο και χωρίς ξηρότητα πρέπει να ακολουθήσουμε τους σωστούς κανόνες, γιατί η ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες.

Οι ενυδατικές κρέμες προσώπου συμβάλουν εξαιρετικά στη διατήρηση μια άνετης και λαμπερής επιδερμίδας αν κάνουμε χρήση τους  καθημερινώς . Πλέον οι ενυδατικές κρέμες νέας γενιάς, περιέχουν φόρμουλες που μπορεί να διατηρούν το δέρμα ελαστικό και υγιές. Η θερμότητα, το κρύο περιβάλλον, η κακή διατροφή και το στρες μπορούν να δημιουργήσουν μια θαμπή και κουρασμένη όψη η οποία όμως μπορεί να αποφευχθεί με την κατάλληλη ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Τέλος φόρμας

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

Ο καθαρισμός και η απολέπιση  είναι διαδικασίες που πρέπει να συμπεριλάβουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα  αφού έτσι απορροφάται καλύτερα η ενυδατική κρέμα. Η ενυδάτωση του προσώπου είναι πιο αναγκαία σε περιόδους έντονης ηλιακής ακτινοβολίας και σε περιόδους που κάνει πολύ κρύο ή όταν το δέρμα εκτίθεται σε ξηρό αέρα. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία αυτής και ταυτόχρονα για τη διατήρηση ενός λείου με λιγότερες ρυτίδες, προσώπου. Τα συστατικά που συμβάλλουν στην καλύτερη ενυδάτωση του δέρματος είναι η ουρία, το υαλουρονικό οξύ, η βρώμη και τα κεραμίδια. Η πιο σωστή στιγμή της μέρας για την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας είναι μετά τον πρωινό καθαρισμό της επιδερμίδας εφόσον με το πλύσιμο το  λιπιδαιμικό φιλμ φεύγει και είναι αυτό που εμποδίζει τις ουσίες να απορροφηθούν.

Μπορείτε μπαίνοντας στο παρακάτω site, να ενημερωθείτε για τις δερματολογικές  κρέμες, τις οποίες έχει επιμεληθεί εξ’ ολοκλήρου η δερματολόγος Λαμπρινοπούλου Κατερίνα, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδα σας.

Site: www.doctorsorder.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106913575-2106913575

0

About the Author:

Add a Comment