Η ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΖΕΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ…ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ.

Posted by:

 

Ο ιδρώτας έχει ζωτική σημασία για τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού, αφού ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος όταν αυτό ζεσταίνεται είτε λόγω αύξησης της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, είτε λόγω έντονης σωματικής δραστηριότητας. Είναι αναγκαία αντίδραση του οργανισμού μας. Για την παραγωγή του είναι υπεύθυνοι οι ιδρωτοποιοί αδένες οι οποίοι όταν αυξάνεται η θερμοκρασία εκκρίνουν τον ιδρώτα, ο οποίος εξατμίζεται με αποτέλεσμα να πέφτει η θερμοκρασία του σώματος.

Εκτός όμως από τα παραπάνω, ο ιδρώτας είναι ενοχλητικός, μας  δημιουργεί ένα δυσάρεστο συναίσθημα και κάποιες φορές  μας φέρνει σε δύσκολη θέση στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Υπάρχουν κάποιοι από εμάς που ιδρώνουμε περισσότερο…. ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι μήνες είναι πιο ζεστοί….. υπάρχουν φορές που θέλουμε να κάνουμε χειραψία και τα χέρια μας είναι ιδρωμένα και νιώθουμε αμήχανα ή θέλουμε να φορέσουμε μία χρωματιστή μπλούζα ή πουκάμισο και το αποφεύγουμε γιατί ο ιδρώτας στις μασχάλες δεν κρύβεται.

Μπορούμε να αποφύγουμε να νιώθουμε όλη αυτή τη δυσαρέσκεια με μία επίσκεψη στον  δερματολόγο μας και να κάνουμε θεραπεία με μπότοξ. Το μπότοξ (βοτουλινική τοξίνη)  αδρανοποιεί τους ιδρωτοποιούς αδένες και έτσι δεν εκκρίνουν ιδρώτα. Το αποτέλεσμα διαρκεί 5-6 μήνες και αν θέλετε επαναλαμβάνετε.

Επικοινωνήστε για ραντεβού στα τηλέφωνα: 2106913575-2106049190

0

About the Author:

Add a Comment