ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΜΕ LASER

Posted by:

Η θεραπεία με  Laser είναι αποτελεσματική για το «σβήσιμο» των ευρυαγγειών στο δέρμα. Υπάρχουν laser διαφορετικού τύπου, αλλά το κοινό γνώρισμά τους είναι ότι η δέσμη φωτός που εκπέμπουν, απορροφάται επιλεκτικά από την αιμοσφαιρίνη που βρίσκεται εντός του αγγείου. Χρειάζονται συνήθως 3-6 επισκέψεις για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 Μετά από κάθε εφαρμογή λέιζερ το μόνο που πρέπει να προσέχει κάποιος είναι να μην έρθει σε επαφή με οποιαδήποτε θερμή πηγή (π.χ. ζεστό νερό). Επίσης συνιστάται η καθημερινή χρήση μιας αντιηλιακής κρέμας προσώπου και η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο για τις επόμενες 20 μέρες, έτσι ώστε να μην εμφανιστούν καφέ κηλίδες. Μετά από αυτό το διάστημα μπορεί να γίνει η επανάληψη της εφαρμογής.

σε περίοδο έντονης ηλιοφάνειας,οποτε τη μεθοδο την προτείνουμε μεχρι και τον Μαιο εκτος αν δεν υπαρχει εκθεση στον ηλιο οποτε και τον Ιουνιο γινεται η αγωγη Μετά την εφαρμογή του λέιζερ συνιστάται η καθημερινή χρήση μιας αντιηλιακής κρέμας προσώπου και η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο για τις επόμενες 20 μέρες, ούτως ώστε να μην εμφανιστούν καφέ κηλίδεςΗ θεραπεία με λέιζερ δεν πρέπει να γίνει σε περίοδο έντονης ηλιοφάνειας, οπότε η μέθοδος  προτείνεται  μέχρι και τον Μάιο, εκτός κι αν δεν υπάρχει έκθεση στον ήλιο όπου τότε  η αγωγή μπορεί να γίνει και τον μήνα Ιούνιο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106913575-2106049190

0

About the Author:

Add a Comment